Qui som

L'equip humà de l'Hospital Veterinari Molins consta de veterinaris, auxiliars veterinaris, administratius, personal que fa tasques de gestió i suport i personal de manteniment i neteja.

VETERINARIS

Jordi Manubens, fundador i director mèdic de l'Hospital Veterinari Molins, s'ha envoltat d'un equip de veterinaris amb gran interès pel coneixement i el respecte als animals per crear la plantilla actual del centre. Comptem amb veterinaris de les diferents especialitats, des de professionals amb llarga experiència laboral, fins a veterinaris més joves amb gran interès per les noves actualitzacions veterinàries, per poder oferir així un servei complet als nostres pacients. L'estudi, la formació i les estades a altres centres de prestigi internacional són considerats imprescindibles per poder millorar i prestar millors serveis.

AUXILIARS VETERINARIS

L'equip d'Auxiliars veterinaris s'encarrega que els nostres pacients es trobin tan còmodes com sigui possible, sent el benestar de les mascotes ingressades el seu principal objectiu, sense oblidar la constància en la realització dels controls i tractaments. La seva dedicació als animals és plena i els tracten amb cura i afecte. A més, són capaços de manipular i tractar les diferents espècies d'animals que es poden presentar al nostre centre.

Els nostres auxiliars estan especialitzats en les diferents modalitats veterinàries, per poder ajudar els veterinaris de cada secció.

PERSONAL ADMINISTRATIU, DE GESTIÓ, SUPORT, MANTENIMENT I NETEJA

Per poder realitzar correctament les tasques veterinàries, és imprescindible la inestimable ajuda tant del personal administratiu com de gestió i suport que s'encarreguen que l'hospital pugui funcionar amb normalitat. Duen a terme les tasques de control i arxiu d'històries clíniques, atenció al client i el subministrament de materials.

Gràcies a la feina del personal de neteja i manteniment, l'hospital pot obrir 24 hores, oferint el millor servei a les mascotes.

Practice information

Hospital Veterinari Molins

Back
 • Mon
  8:30am - 7:00pm
 • Tue
  8:30am - 7:00pm
 • Wed
  8:30am - 7:00pm
 • Thu
  8:30am - 7:00pm
 • Fri
  8:30am - 7:00pm
 • Sat
  24 horas
 • Sun
  24 horas
Back

Find us here:

Carrer B, 27, 08620 Sant Vicenç dels Horts, Barcelona, España
get directions with Google Maps